Hoogendam MTC gaat door als FysioHolland

Vanaf 1 februari 2019 sluit Hoogendam MTC zich aan bij FysioHolland.  Door de uitbreiding worden de mogelijkheden tot vernieuwing en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige zorg vergroot. De praktijk zal verder gaan onder de naam FysioHolland Vlaardingen. Het team en de diensten van de praktijk blijven gelijk.

 

De aansluiting van de praktijk bij FysioHolland zorgt voor meer mogelijkheden op het gebied van innovatie en ontwikkeling binnen de fysiotherapie. Aad Hoogendam: “Hoogendam MTC is toe aan een sterkere positie binnen de zorg en heeft daarom de stap gezet naar FysioHolland. Samen kunnen we stappen zetten op het gebied van innovatie, kwaliteit van de zorgverlening. Tevens kunnen we samen onze positie verbeteren ten opzichte van de zorgverzekeraars.”

 

Wat betekent dit voor u?

Het team en de diensten van de praktijk blijven gelijk en worden op termijn mogelijk uitgebreid. U kunt nog steeds terecht bij uw vertrouwde therapeut. Op korte termijn worden extra diensten die FysioHolland inzet om herstel te bevorderen beschikbaar gesteld, denk aan de FysioHolland app en online huiswerkoefeningen. Daarnaast kunt u uiteraard ook terecht bij de praktijken van FysioHolland.

 

Over FysioHolland

FysioHolland is een landelijke fysiotherapieorganisatie met ruim honderd PLUS-praktijken verspreid over Nederland, waarvan negen in de regio Rotterdam. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennis delen en innovatie staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Bekijk de website.

 

We kijken uit naar een prettige samenwerking en doen er alles aan om deze aansluiting tot een succes te maken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Aad Hoogendam